SNACKKIOSK CALAND

SNACKKIOSK CALAND Verstand van lekker eten...!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 836 beoordelingen
4 jul 2020 om 13:55 De friet in de capsalon was niet gebakken en daardoor was het eten vreselijk en toen ik vroeg om aan te geven waar sambal niet klaar was, is het jammer
4 jul 2020 om 8:38 Wat een smerige gehaktballen al zou ik ze zo niet durven noemen. Smakeloos fijn gemalen samen geperst vlees als het al vlees was zonder smaak!!! Patat was lekker en Sate droog en beetje aangebrand. Nooit meer en ik ben echt geen moeilijke eter.
22 jun 2020 om 0:31 Eten was top Bezorgen was supersnel
21 jun 2020 om 13:27 Belachelijk! Het kroketje was totaal niet afgebakken en de kapsalon in zn geheel weggegooid: friet was niet goed, in het donervees zaten stukjes bot!!! en de saus was zuur. Laatste keer dat ik hier bestel.
19 jun 2020 om 19:29 lekker lekker
18 jun 2020 om 1:23 Optijd en de adana was supee lekker!
17 jun 2020 om 9:20 Bezorging was supersnel, patat was echter niet goed gebakken dus kapsalon was niet zo lekker.
15 jun 2020 om 11:26 Ze waren echt enorm snel. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Chapeau naar jullie! Lekkere frietjes, alleen misschien minder droge broodjes bij de menus, en minder snelheidsfouten. Ik had om curry/chilli gevraagd. Ipv krijg ik 2 keer mayonaise.
12 jun 2020 om 11:40 Ik neem nooit de moeite om een beoordeling achter te laten maar gisteravond vonden we allebei dat de Turkse pizza's die we hadden besteld de lekkerste waren die we tot nu hebben gegeten hier in den haag! Absoluut een aanrader en zullen vaker bestellen
7 jun 2020 om 17:36 Toppppppppie
4 jun 2020 om 19:13 Heerlijk eten. Mehmet je bent een topper.
30 mei 2020 om 19:28 zoals altijd weer snel en lekker.