SNACKKIOSK CALAND

SNACKKIOSK CALAND Verstand van lekker eten...!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 888 beoordelingen
26 jan 2021 om 20:43 Het eten was zoals altijd heerlijk, warm & op tijd! Fantastisch.
24 jan 2021 om 1:38 Jeetje, dat was de snelste bezorging ooit. Om 23:13 besteld en om 23:29 was de bezorger bij mij aan de deur! Vriendelijke jongeman! Eten is meer dan prima en vooral voor dit geld. Zeker nogmaals bestellen.
22 jan 2021 om 1:53 Had wel neeer saus op de burgers gemogen burgers waren koud..
10 jan 2021 om 19:56 Mooie grote portie verse friet... met echt lekkere pindasaus. Snel en warm bezorgd. Waar voor je geld.
8 jan 2021 om 1:57 The food was bad. I ordered a vegetarian roll, and I got chicken instead. The cheese on the pizza tasted sour and weird.
31 dec 2020 om 20:21 Gewoon de lekkerste patat en pindasaus van Den Haag! Super snelle en vriendelijke bezorging. Altijd warm en altijd weer goed. Gewoon een betrouwbare top tent!
26 dec 2020 om 21:54 Bedankt weer lieverds! Tot de volgende keer
22 dec 2020 om 19:09 Bestelling gezet en binnen 8minuten binnen
16 dec 2020 om 23:01 Bestelling was er super snel en bezorging vriendelijk, maar het eten was mwah... Vlees in de kapsalon was smakeloos en de rest eromheen te zout. Goed om de maag even te vullen (niet opgegeten) maar niet voor herhaling vatbaar.
13 dec 2020 om 18:32 Goede eten en binnen 15minuten bezorgt fantastisch
12 dec 2020 om 2:31 the delivery time 2.5H about this time still I don have my order, I didn't get information where is my order I definitely do not recommend the restaurant, my rating is 1 for lying customer I'm so really disappointed!why owner allow for that situation?
12 dec 2020 om 2:27 Kapsalon container was finaal in 2 gescheurd waardoor de inhoud+een laag vloeibaar vet in de bodem van t tasje lag. de andere kapsalon was de folie vanaf gekomen en lag ook half door het tasje. smaakte verder okay-ish. De bezorging kan duidelijk beter