SNACKKIOSK CALAND

SNACKKIOSK CALAND Verstand van lekker eten...!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 976 beoordelingen
15 jan 2022 om 14:10 Heerlijke kapsalons. Naar mijn mening de beste die je kan krijgen in Den Haag. Verbaas me als ik sommige reviews lees, ik heb nog nooit een koude of aangebrande kapsalon gekregen.
2 jan 2022 om 12:37 Ras patat veel te donker en hard en een kilo zout erop. Patat zelf....niet te vreten geen idee wat jullie ermee doen maar BAH De kroket was oke..en de pindasaus was redelijk
30 dec 2021 om 13:48 Snelle bezorging, lekker veel eten en smaakt nog lekker ook!
28 dec 2021 om 22:56 Heel vieze kapsalon alles was oud, batat was koud en niet vers en doner helemaal droog en verbrand Konoflook saus viez en waterig, ik heb kapsalon gevraagd maar niks van salade paar tomaten en ui klaar HEEL SLECHT!!
11 dec 2021 om 9:42 Slecht
4 dec 2021 om 0:08 Verwacht niet dat er naar notities gekeken wordt.
3 dec 2021 om 17:23 Ik bel de zaak om te zeggen dat mijn snack helemaal verbrand is. Zeggen ze tegen mij dat ik aan het klagen ben en dat ik nooit meer moet bestellen bij hun!?!?!? Klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken. Ga deze plek overal afraden. Smerig
25 nov 2021 om 9:49 De pindasaus was warmer dan de patat en döner. In feite de döner was echt koud niet eens lauw. Zo zonde want normaal ben ik tevreden!
4 nov 2021 om 23:53 Pizza waz 1e x niet goed gaar, daarna gebeld en dit aangegeven en toen kwam de bezorger wel met een goed gebakken pizza. Enkel was deze gewoon echt niet te eten.. het smaakte echt nergens naar. Jammer want dit heb ik nog nooit meegemaakt bij jullie.
2 nov 2021 om 23:56 Snelle levering & heerlijke döner
29 okt 2021 om 23:07 Top zoals altijd!!
29 okt 2021 om 19:15 Geweldige bezorging en alles was nog warm. Patat was kk lekker